Svet-Stranek.cz
META, specialista na regály a regálové konstrukce. www.meta-online.cz
Stránky hokejového klubu HC META

Zápasy HC META:META, specialista na regály a regálové konstrukce. www.meta-online.cz

Zápasy HC META

Sezóna 2012-2013

13.2.HC META : HC LAVINY   6:4

 

Komentář od Mirka Stulíka


Do zápasu jsme vstoupili, jak už je naším zvykem, v poklidném tempíčku. Soupeř toho náležitě využil a dal 2 rychlé góly. Pokud se nám podaří během prvních 20-30 minut udržet nějaký slušný výsledek, pak máme většinou vyhráno. Dneska převzali úlohu střelců důležitých gólů v zápase obránci. Když jsme snížili na 1:2 soupeř ještě dokázal odpovědět gólem na 1:3, ale pak už jsme, alespoň podle mého mínění, byly o kousek lepší a zápas byl v naší režii. Podařilo se nám otočit výsledek na 5:3. Soupeř ještě korigoval na 5:4. Nám se podařilo vzápětí znovu odskočit rozdílem 2 branek na 6:4 a do konce zápasu jsme si už výsledek pohlídali. Nebýt skvělého výkonu brankáře soupeře, mohl být rozdíl ještě větší. U nás pochvala pro Milana Vášu za jeho 2 parádní góly.

Služba odvedla nadstandardní výkon. Největší problém byl s kapacitou chladničky. Takovou výtoč už dlouho nepamatuju. Až mě bylo líto řidičů  " lidi nechlastejte tolik  "

s pozdravem M. Stulda

 

2.1.HC META : TRENDY       14:6

Doplnění a seznámení s okolnostmi od Martina Hajíčka:

Standa Fürst se dostavil na zápas v dámském doprovodu a vědom si "kvalit" soupeře a toho, že z tribuny bude povšimnuta pouze útočná činnost, věnoval tedy svůj zájem především jí. Taktéž služba byla poskytnuta Standou Fürstem. Pokud by někdo při čtení těchto a následujících řádků získal dojem, že zápasu se zúčastnil pouze Standa Fürst, není tomu tak, byli jsme v plném počtu.

Ještě jeden usměv na tvář. Milan Váša, čistá duše, koncentrovaný plně na zápas a slabý v počtech a tedy nepřipraven na vzniklou situaci a asi, že ho už nebavilo jen přihrávat, dorazil puk do zcela prázdné brány. Po seznámení s okolnostmi branky mohl pouze skrýt obličej do rukavic a asi si nadávat, že tak naivně využil "nezištnou" přihrávku od ..., myslím, že už víte a můžete to patřičně okomentovat v diskuzi (fórum).

 Komentář od Standy Fürsta

                  Přináším Vám komentář k zatím poslednímu zápasu našeho týmu.

Zápas začal v poměrně rychlém tempu našeho týmu a první úspěšné naše skórování odstartoval Standa Fürst po pár minutách hry, který tímto gólem zahájil velkou přestřelku soupeřovi svatyně. Hrál se poměrně jednostranný hokej takřka na jednu bránu, soupeř jen zřídka kdy ohrožoval naší bránu, ale nutno říct, že když se k tomu výpadu dostal, tak téměř vždy skóroval. Nutno pozvednout i našeho gólmana, který nás také v některých situacích podržel. Nutno dodat, že soupeř byl znatelně oslaben o posily, které měl sebou na vánočním turnaji, možná proto byl soupeř tolik hratelný. K tak vysokému výsledku přispěl i desátým gólem Milan Váša, který se jako další zapsal do listiny sponzorů dobulné, děkujeme Milane. Celkové skóre 14:6 pro nás završil Standa Fürst svým pátým gólem v zápase a Milan Váša svou pátou asistencí v zápase, nutno dodat, že těmto dvěma borcům to v jedné lajně vedle sebe opravdu svědčí, i když hrají ve druhé formaci. Děkuji všem zúčastněným hráčům HC META za hezkou a zodpovědnou hru, hlavně obránci včetně gólmana a těším se na další úspěchy na ledě.

 Služba odvedla skvělou práci a Standa Fürst děkuje všem masérkám, které se podíleli na jeho přípravě, stálo to za to a úspěch se dostavil J.

Turnaj 2012
  META TSUNAMI TRENDY NICOTRANS BODY Skóre POŘADÍ
META   2-1 0-3 4-1 4 6-5 1.
TSUNAMI 1-2   6-3 4-2 4 11-7 2.
TRENDY 3-0 3-6   1-3 2 7-9 4.
NICOTRANS 1-4 2-4 3-1   2 6-9 3.
Komentář od Honzy Seidla

1.zápas META-TRENDY 0 - 3

Do prvního utkání turnaje čtyř jihočeských mužstev jsme vlétli s nadšením.To nám opadlo hned po pár minutách na hřišti,kde soupeř doslova létal.Útoky posíleného mužstva o pár jedinců z jiné dimenze odráželi naši obránci jen z vypětím všech sil.A na docela dlouhou dobu je k ničemu vážnému nepustili. Výborný výkon brankáře Lisoně nakonec určil i celkem přívětivý výsledek.Na naší straně sice bylo i pár pěkných momentů,ale jejich gólman byl vždy proti.Vzali jsme to jako přípravu na další zápas a odebrali jsme se do místní restaurace spřádat plány a doplnit vitamíny.

 

2.zápas META – NICOTRANS 4 - 1

Už v bufetu nás Vašek Šindelář hecoval a sliboval bohatou odměnu za skolení jeho firemního konkurenta v dopravě.Takže jsme nic nepodcenili,řádně doplnili jonty (hlavně gólman si dal na kuráž) a dvojnásob nabuzeni jsme na soupeře vyrazili.Na ledě se to projevilo hned na začátku,kdy Václav dostal nádhernou přihrávku od Honzy Ševce a nekompromisně skóroval.Druhou vzápětí přidal Jirka Stejskal,který se vydal na výlet z postu beka ,kam se přestěhoval po poradě s Martinem Hajíčkem v kabině.Dál se hrál otevřený hokej na obě strany,snažili jsme se soupeře držet co nejdál od naší brány,a když přece jen něco prošlo,tak výborně chytající Petr to přikryl.Před třetí brankou se Honza Seidl domluvil se Standou Fürstem na buly,že ho Honza hned odehraje na gólmana a Standa zavěsí,jak řekli tak udělali.Čtvrtý zásah nenechal na sebe dlouho čekat.K Honzovi Švecovi se dostal puk od Martina a Honza tahem pokořil rozhozeného gólmana mezi betony.Konec utkání už jsme dohrávali v klidu za mexické vlny našich věrných fanoušků,s výhledem na dalšího soupeře a tak jsme přehlédli jednu skrytou střelu jejich obránce od modré,bohužel přesně do šibenice a tak Petr přišel o nulu.

 

3.zápas META- TSUNAMI 2 - 1

Dohoda zněla jasně,vyhrát za každou cenu.Jenom to nás mohlo udržet ve hře o vytouženou trofej.Začali jsme dobře,ale rozpumpovaný soupeř z předchozího zápasu nás nepouštěl k puku a jedna zbloudilá střela se zatřepetala v naší síti.Vzhledem k tomu,že to bylo v našem oslabení,tak nás to ani tak nerozhodilo a šli jsme dál za svým cílem.Vzápětí jsme dostali mi šanci při početní výhodě a odpověděli jsme stejnou mincí.Honza Švec střelou po zemi srovnal.Hra se začala přelévat na obě strany,hrál se pohledný hokej,kde vyčnívali především gólmani.Hlavně náš Petr Lisoň předváděl zázračné zákroky,davy šílely,holky mávaly na Petra podprsenkama. Soupeři začaly docházet síly a nás hnali diváci dopředu.Po vyhraném buly Martin nahodil puk na bránu a Václav dokonal obrat svým dnešním druhým gólem.Na lavičce jsme si řekli,že už to pečlivě ubráníme a nedopustíme se žádných chyb v obraně.Což se nám povedlo a dočkali jsme se druhého vítězství.

 

Nezbývalo nám než čekat na poslední zápas,který dopadl pro nás příznivě a rozhodl o našem celkovém prvenství.

 
19.12. HC Meta - Zambelli 7:6

Komentář od Standy Klimeše

V posledním předvánočním kole RHL roku 2012 narazil náš tým na HC Zambelli. Jednalo se o poměrně hokejového soupeře s mladší a hlavně početnější hráčskou základnou. Soupeř se pustil do zápasu s velkou chutí a brzy se ujal vedení, zatímco nám chvíli trvalo, než jsme se rozehráli. Poté se však naše hra zlepšila, obrana za zády se spolehlivě chytajícím gólmanem s jistotou likvidovala soupeřovi nájezdy a oba útoky hnali dopředu tradičně výborně hrající centři Honza Švec a Honza Seidl. Skóre se tak překlopilo na naši stranu a po zbytek zápasu to byl tým Zambelli, který musel dotahovat. Společně s tím začal být soupeř stále nervóznější a tak cca v půlce utkání rozhodčí odzkoušel nová pravidla a udělil jednomu ze soupeřových hráčů 5 minutový trest. Když už se zdálo, že celé utkání dovedeme do vítězného konce a Martin Hajíček zhruba 10 min před koncem nabádal ke zklidnění hry, zabezpečení obrany a vyhazování puků, Zambelli najednou přidali na tempu a podařilo se jim vyrovnat. Paradoxně je to však přemotivovalo a v samotném závěru utkání po dalším z jejich faulů nařídil sudí trestné střílení. Puku se nejprve nechtěl nikdo chopit, ale pak se exekuce ujal Milan Váša a vstřelil vítězný gól. Pro některé z nás to byla podařená hokejová rozlučka s rokem 2012 a pro jiné jistě povzbuzení před vánočním turnajem. Protože se s vámi v tomto roce již neuvidím, přeji celému týmu HC Meta pěkné svátky a v novém roce hodně vsítěných gólu a brankářům samozřejmě co nejvíce vychytaných nul.

 Standa Klimeš


12.12. HC Meta - Laviny 6:11
Komentář od Milana Váši

 

Sešli jsme se tak nějak normálně, ale už v kabině tušili, že soupeř bude silný. Hohenberger, Picek, známý rychle bruslící prcek s číslem 7 a další borci třeba z Tsunami dávali tušit, že nám nenechají nic zadarmo. A tak jsme nastoupili a hned od začátku bylo jasné, že soupeř je hokejovější a bude nás mačkat. Během chvilky jsme prohrávali snad o 4 góly, a i když jsme sem tam nějaký vstřelili, soupeř vždy přidal nějaký navrch. Nebudu nikoho vyzdvihovat ani hanit, makali jsme a hráli naplno, ale na kvalitního soupeře to jednoduše nestačilo. Jedinou zbraní snad mohlo být hraní antihokeje, tj. úporně bránit, vyhazovat a zkusit zahrozit z brejků, ale to bychom si nezahráli ani my, ani soupeř, a proto RHL přeci nehrajem. Výsledek 6:11 odpovídá realitě a hokejové kvalitě obou mužstev, která se ten večer sešla na ledě.

Pochválit je ovšem zapotřebí službu, která se snažila hráče před zápasem motivovat a za případné vítězství nabídla pivo do šatny a masáž tamtéž, nicméně vzhledem k výsledku tento bonus nebyl realizován. Snad se tedy dočkáme podobné nabídky i v zápasech příštích.

 

5.12. HC Meta- HC Nicotrans 5-12

Novinka, celkem tři komentáře

Pavel Kolář

Zdar hokejisti  připojuji se s komentářem k úternímu zápasu s Nicotransem. Vše podstatné už bylo napsáno v předchozích dvou komentářích, a myslím že se všichni  shodneme. 

Sám za sebe můžu napsat , jenom k tomuhle zápasu,  že pro mužstvo je lepší když přijede  silnější soupeř, i když je mi jasný že pro spoustu z nás to bylo opravdu bez puku nahoru dolu a někoho to nemusí bavit.  Tenhle soupeř byl fakt hodně dobrej, dobře bruslili, herní taktika, technická vyspělost, všechno prováděný v rychlosti, 2/3 mužstva bejvalý hokejisti.  Hodně záleží na tom kdo si koho pozve do mužstva a od toho se odvíjí celý zápas. Odehrání zápasů s lepšími mužstvy může přinést i naše zdokonalení a můžeme se  něco přiučit a o tohle jde .   Já jsem s Nicotransem hrál prvně, z hráčů  znám akorát Bartyzala .Taky jsem se setkal u soupeře s tím že hra rameno na rameno už je pro ně hra tělem, úplně bez kontaktu hrát hokej nejde . Hokej i přes prohru dobrý to ostatní na nic (chování soupeře , diskuze).      Nikoho nebaví hrát s mužstvem který má ve svým středu hráče který vyvolávají zbytečný potyčky, oplácení a  diskuze . HC Meta odehrálo několik zápasů s mužstvy, který byli o třídu níž a se kterýma jsme bez problémů vyhráli . Jednou vyhrajeme pak prohrajeme to je v pořádku .   Hrajeme protože nás hokej baví a chceme něco dělat (máme dobrej čas nemusíme jezdit mimo město)  .  

 Čas co jsme na ledě si všichni  platíme a je škoda ho  krátit diskuzema během zápasu a dohadováním , který na konec stejně nikam nevede.

 

Sváťa Hloušek

Ahoj Martine,

emoce už vyprchaly, tak Ti chci napsat můj komentář k dnešnímu zápasu. Nicotrans - HC META 12:5. A tím by to mohlo končit. Ale není to tak docela pravda. Dělali jsme, co jsme v dané chvíli dělat mohli, ale na hokejovějšího a hlavně mladšího soupeře to fakt nestačilo. O to míň chápu chování některých hráčů Nicotransu na ledě. Hodně to jiskřilo a z jejich strany (ostatně jako vždy, když jsem s nimi hrál) to bylo hodně za hranou. Vrcholem pak bylo, když dva chlapci z jejich týmu přišli na naši střídačku a začali nám vysvětlovat, že problém RHL je, že tam hrajou hokejisti i nehokejisti. Proboha!!! Kvůli tomu jsme to snad všechno zakládali. Aby si zahráli i Ti, ktečí to nikd nehráli. Ať jdou hrát chlapci z Nicotransu jinou soutěž, uleví se jim, i nám ostatním. Je to asi předminulou sezónu, kdy jste je chtěli ze soutěže vyhodit. Měli jste to udělat. Mě osobně nebaví lítat po ledě jako blbec a dívat se na kluky o čtvrtstoletí mladší, jak si ukájejí svoje ego. To mě fakt nebaví i když hokej mám hodně rád. Ať se chlapci příhlásí do AHL. Tam je jejich místo, konečně si zahrají s rovnocenými soupeři a i ty bitky, které provokují tam budou ne lepší úrovni. Já jsem s nimi dneska skončil. Takže až zase bude zápas s Nicotransem, mě prosím na soupisku nedávej. Howg Svaťa

 

Martin Hajíček

 Nazdar hokejisti, mě na rozdíl od Sváti nevadí, že nás Nicotrans hlavně v závěru přehrával, že si přivedl hokejisty, kteří v RHL nemají co dělat a některé bych tipoval zařazením kraj a výš. Mě vadí ta jejich neustálá sprostota.

Jejich centr přijel před naší bránu, strčil mi hokejku mezi nohy, podrazil mě s ní, upadli jsme na něj. Místo toho, aby hokejku pustil a já mohl vstát, začal mi s ní na koulích lomcovat a řval na mě „Slez ze mě, ty zmrde!“.

 Kapitán Nicotransu Bartyzal je kapitola sama o sobě. Odehraju puk, přijede ke mně zezadu a sekne mě. To prý máš za to sekání. Podle mýho jsem se s ním při tom střídání vůbec nepotkal. Odehraju puk, přijede ke mně a strom. Na ten jsem byl připravenej, vím, že je vypatlanej, ale ne na ty jeho srabácký ruce nahoře. A prý, to máš za to sekání. Opět si nejsem vědom, jakéhokoli předchozího kontaktu.

Jen dodám, že puk jsem vždy odehrával jako bek v naší třetině a puk byl mezitím už dávno mimo ni.

 

To si jako začneme oplácet každou bolístku? Nebo si vybíjet frustraci zákeřnými fauly?

 

Ale co mě nejvíc štve, že Bartyzal celý zápas neustále něco vyřvává směrem k naší lavičce a směrem k rozhodčím, pořád se mu něco nelíbí a to je pro mě ta největší otrava.

 

Jaký kapitán, takový mančaft. Když má jejich kapitán v hlavě vykradeno, chová se celý tým stejně.

Na schůzích RHL to vypadá podobně jako při zápase, že Bartyzal vyřvává do kola svoje blbosti a mě nebaví mu pořád říkat, že mi nemá skákat do řeči a že jen dokola opakuje to, co už jednou řekl. Ostatní si to nechávají líbit, až ostatní přeřve a výsledkem schůzí jsou pak blbosti a nedodržování toho, na čem jsme se už jednou domluvili. Máme např.něco dlouhodobě dohodnutého a on začne řvát, že je to blbost a schůze končí tak, že se o tom nehlasuje, ale Bartyzal vyřval, že to je blbost, takže chudáci rozhodčí neví, co mají pískat.

 

Souhlasím se Sváťou, já s takovým mančaftem jako je Nicotrans a takovým člověkem jako je Bartyzal chci mít pokud možno co nejméně společného.

 

28.11.2012 HC Meta – HC Bosch +/- 24:6

Komentář od Milana Karfíka

 

Typické přátelské utkání s partou snaživých, prvních pár minut možná i urputných, povětšinou kluků z rybníka, kterým chyběla větší hokejovost. Hra Mety byla na rozdíl od soupeře uvolněná, prošpikovaná mnohdy až zbytečným množstvím nahrávek se snahou zakončovat  do prázdné, což se v míře nemalé i dařilo a všechny zainteresované v červeném snad i bavilo.

 

Kaňkou na zápasu snad může být pouze výkon služby. Klíčového hráče se zhostil sice dobře, ale pozdní příchod a tedy nedonesení puků na led budiž ponaučením pro všechny, jak se tato důležitá funkce dělat nemá.

 

Za zmínku samozřejmě stojí i desátý vstřelený gól Standy Fürsta a dvacátý marně rozporovaný též. Stando děkujem J. Pro dnešek je to k duševnímu rozvoji z mé strany vše.

 

Občasný metařský dopisovatel

Milan Karfík

 

18.11.2012 HC Meta-Hc Zaliny 16:2

21.11.2012 HC Meta-Hc Zaliny 20:6

Komentář od Jirky Stejskala (SiSi), nekráceno, needitováno, pouze doplněno Martinem Hajíčkem (kurzíva)

Co k zápasu dodat?  Jednoduše ho lze charakterizovat jako hru kočky s myší – povolit, přitáhnout.

Tím by hodnocení mohlo končit, ale přece jen něco faktů přidám.

Podruhé v posledních  4 dnech jsme se utkali s tradičním soupeřem ze Zalin.  Dříve velmi urputný a nutno uznat, že také hokejový mančaft se v letošní sezoně proměnil  v bezzubý spolek dobrovolníků hrající hokej. 

První ze série duelů – ten v neděli  na Veselském zimním stadionu skončil jasným a přesvědčivým vítězstvím Mety 16:2.  V utkání jsme nastoupili v brance s Petrem Lisoněm, třemi obránci a dvěma  útočnými  formacemi. Od počátku celkem pravidelně narůstalo skóre, branky  zaznamenávali hráči obou lajn i obránci. Zaliny ohrožovali branku Petra pouze výjimečně, většinou po akcích dobře hrajícího Mičky. Všichni hráči Mety podali velice dobrý a obětavý výkon a myslím si že si i dobře zahráli.

Druhý zápas se odehrál v Pouzar aréně a  s ohledem na předchozí jasně probíhající duel se dalo v odvetě očekávat značné posílení týmu Zalin.  Toto se potvrdilo pouze částečně – skutečně v sestavě se objevilo více hokejových hráčů ale toto bylo značně znehodnoceno velmi nezodpovědnou absencí brankáře. Celek  Zalin k zápasu nastoupil bez brankáře, se šesti hráči v poli. Do poloviny zápasu se tedy hrálo velmi nezáživné a celkem logicky jednostranné utkání (hráči Mety šetřili obranu i v bráně zaskakující hráče a prakticky nestříleli a puky tahali až do brány). I přes tuto skutečnost  zhruba v polovině zápasu za stavu 9:3 konečně dorazil oběma celky zbožně vyhlížející  gólman Zalin a mohlo se teprve začít hrát od podlahy. Také ve druhé části zápasu byl náš tým jednoznačně lepší a přidával jednu branku za druhou. Za zmínku jistě stojí komická situace, která vznikla v závěru utkání, kdy po pěkné kombinační akci celé pětice Mety Martin Hajíček vědom si stavu vybídnul ke skórovaní , před prázdnou branku Milana Vášu, který s přehledem zavěsil  jubilejní dvacátou branku (Mílo tato tvá nepozornost bude na dohokejné drahá) (MH: Já jsem stál sice sám před brankářem, ale Milan stál sám před prázdnou bránou, takže jsem mu pouze nesobecky nahrál :-)) ). Fakt, že se jednalo odvacátý gól v tom nehrál žádnou roli.Utkání tady skončilo  vysokým skórem 20:6.

Strženo, podtrženo – oba zápasy skončily celkovým  skóre 36:8 pro Metu

(MH: statistika pro dohokejnou- desáté góly Jarda Pražák, Standa Klimeš a Milan Váša).

Na závěr si dovolím jednu poznámku - stínem  zůstává nezodpovědnost  hráčů  či vedení  Zalin (především zřejmě brankáře) která značně znehodnotila druhý zápas.  Rozumím tomu, že někdo nemůže ale to se přece dá řešit záskokem jiného gólmana, nebo převlečení m hráče do gólmanského. Bylo by dobré si uvědomit, že post brankáře je v tomto směru specifický a tak k tomu z pohledu všech mužstev hrající RHL přistupovat. Za sebe mohu říci že proti mužstvu hrajícímu bez brankaře se mi hraje opravdu jako na rybníce (tam ovšem s tím počítám a hlavně nic neplatím).

Jirka Stejskal

 

15.1.2012 HC Meta-Hc Turbo Turtles 9:5

Soupeř, posílený oproti prvnímu jasně vyhranému utkání výtečně chytajícím brankářem a dalšími hráči, začal pěkně zostra. Hned při prvním střídání šel do vedení, nám se naštěstí podařilo vyrovnat hned vzápětí při druhém střídání. Od té doby se nám dařilo hru i skóre víceméně kontrolovat. Výsledkem kontroly hry bylo to, že v jejich třetině se už téměř nedalo přes sníh hrát, zatímco u nás byl pořád hladký led. Dalším důsledkem kontroly zápasu bylo to, že náš brankář vychládal a my jsme nebyli úplně důslední při bránění a soupeř pak vsítil poměrně laciné branky. Skóre tedy tentokrát nepřipomínalo houpačku, ale jakousi dotahovanou. Vždy jsme o gól nebo o dva vedli a soupeř dotáhl. Tak to byl až do stavu 6-5, kdy se skóre na dlouhou dobu zastavilo. Několikrát to vypadalo, že odskočíme a i soupeř měl pár šancí. Naštěstí jsme skórovali my, ale kdo si myslel, že bude rozhodnuto, ten se spletl. Soupeř naopak přidal a my jsme párkrát šlapali vodu. V jinak velmi slušně hrajících Želvách neunesl hostující jedinec, že se jim nedaří vyrovnat nebo alespoň snížit a byl nejprve vykázán z ledu na 5 minut a pak až do konce. Konflikt s ním jsme neměli my, ale spíše pan rozhodčí, který vyřešil situaci s přehledem. Pak se již zápas dohrál v klidu. 

 

2.1.2012 HC Meta-HC Zaliny 8:7

Po delší přestávce zápas, na kterém jsem byl, tak přichází i populární komentář. Zápas začal poněkud ospale, bez náboje a bez atmosféry. Vývoj skóre připomínal houpačku, brzy jsme prohrávali 2-0, zejména po taktických chybách, kdy hra byla víceméně vyrovnaná. Brzy se však začala ukazovat typická hra Zalin, výborná dopředu, ale slabší dozadu. Povedlo se nám nejprve vyrovnat a posléze postupně získávat náskok až na 7-3. Za tohoto jasného stavu jsme si opět zahráli nám dobře známou hru Dáme tomu napětí a náboj a několika hrubými chybami jsme urputně hrajícím Zalinám dovolili se vrátit do zápasu. Svěšené hlavy viníků byly jasnou známkou toho, že jsou si svých chyb vědomi a nebudou je opakovat, opak byl však pravdou, zejména křižnou rozehrávku přes vlastní obranné pásmo jsme tentokrát "trénovali" obzvlášť důkladně. Skóre bylo 7-6. Delší dobu se hrálo za tohoto stavu a bylo zřejmé, že kdo dá gól bude na koni. Nakonec se to povedlo nám a zájem Zalin vyhrát by asi konečně uhasl, nebýt toho, že jsme jim umožnili několik závarů včetně jednoho gólu.

Závěr zápasu byl již tradiční, známé firmy ze Zalin si neodpouštěli provokace včetně posledního zajetí do našeho gólmana, které skončilo téměř hromadnou bitkou, do které se nakonec od nás nejvíc zapojili Jirka Sisi Stejskal a zejména Péťa Negr Hanus. Neměl bych, ale chválím, kdo si tohle dovolí k našemu gólmanovi, musí být mrtvej. Za této situace byl zápas tři minuty před koncem ukončen. 

 

19.12.2011 HC Meta-HC Opel Král 12:4

 

25.11.2011 HC Trendy-HC Meta 2:7

 

19.10.2011 HC Štěpánovice-HC Meta 6:6

Do zápasu jsme nevstoupili vůbec špatně, vedli jsme dva nula. Pak spoustou chyb ve středním pásmu a nedůrazností jsme dovolil Štěpicím vyrovnat a jít i do vedení. Pak se zápas víceméně dostal do remízové fáze, ale opět po našich chybách jsme prohrávali 6-4. Náš závěr byl drtivý, ale dovolím si použít větu ze soupeřova webu, že jsme tentokrát vyhráli 6-6.


17.10. HC Turtles- HC Meta 2:11

Jak napsal Jirka Bronec z Želv, překvapení se nekonalo. Soupeře jsme převyšovali ve všech činostech. Snad jedna pětka by si měla sáhnout do svědomí, protože jejich bilance zápasu 3-2 s tímto soupeřem....

No a pátý metr piv asi nemine mne, ale pánové trochu lépe si to koordinujte, takhle je vaše souhra moc okatá, protože určitě jsem dal předposlední gól a

- v autě jsme našich gólů napočítali až třináct

- rozhodčí místo aby mi nahlásil skóre, tak mi hlásil ,,dal jsi desátej, dával jsem na to pozor".

- když jsem se chtěl podívat do jeho notýsku, tak ejhle, čárek bylo najednou dvanáct

Ale nic je to na mne, sranda musí být. Však jak někdo trefně poznamenal, peníze vybírám já, tak se potom nedivte.


22.9.HC Meta- HC Zaliny 21-4, přátelský zápas

Vypadá to vypadá, že se na doledné letos upijeme

třetí metr piv (desátý gól) Jirka Hanousek

čtvrtý metr piv (dvacátý gól) Filip Malík

S chutí hrající Meta si poradila s nekompletními Zalinami. Před dalšími zápasy bude každý povinně hlásit formu a pokud se to sejde, budeme sebou vozit do brány kužel, Jirka Novák se už druhý zápas za sebou v bráně nudil.

Doufejme, že si formu a pohodu přeneseme i do soutěžních utkání.

 

19.9.HC Meta- HC Opel Král 25-0

Doplnění: díky výsledku a nepozornosti střelců máme první sponzory na dolednou:

první metr piv (desátý gól) Honza Louženský

druhý metr piv (dvacátý gól) Filip Malík

Nemám moc chuť komentovat včerejší zápas, protože informací bylo na jeden zápas až moc. Výsledek však hovoří sám za sebe. Na soupeře jsme vlítli, všechno nám tam padalo, v tempu jsme na rozdíl od jiných zápasů nepolevili, aby soupeře ani nenapadlo, že s námi může hrát. Pak se nováček soutěže pod vlivem nadílky úplně sesypal. Naše borce to bavit nepřestalo, takže se zrodil výsledek, jaký je.

 

12.9.HC Meta- HC Laviny 6-5

Na zápase jsem nebyl, takže použiju komentáře některých z vás účastníků.

,,Naši pořád útočili, stříleli kolem brány a soupeř občas utekl do brejku a dal gól. Někteří naši odmítli skórovat i do prázdné brány :-))))"

,,Laviny mohou být rádi za to jak jim chytal brankář a META může být ráda za formu Milana Váši. Jeho 6 bodů samozřejmě rozhodlo. Můj útok hrál dobře, nicméně jsme za celý zápas nedokázali překonat brankáře Lavin, byť šancí bylo na 3 zápasy. Druhé pětce se naproti tomu dařilo výborně a stihli nastřílet branky i za první pětku. Obrana podala (obě dvojice) výborný výkon a Roman v brance už standardně za 1 (teda za 1 minus - to za tu minelu v poslední vteřině utkání)."

A komentář soupeře na jeho stránkách.

,,První gól zápasu jsme vsítili do branky soupeře po několika minutách, kdy se trefil kapitán týmu ROMAN BOUČEK. Bohužel vedení nám dlouho nevydrželo, soupeř vzápětí po vhazování skóre srovnal. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Hrál se velmi pěkný hokej z obou stran. Konečné skóre se zastavilo na stavu 6:5 pro soupeře. Pochvalu zaslouží všichni hráči jak za účast tak za předvedené nasazení a čistou hru. Vítězi gratulujeme a těšíme se na další zápasy."

 

7.9. HC Meta: HC Štěpánovice 5-4

 

Začala nám nová sezóna a hned v pěkném kalupu.

Ale popořádku. Pěkné počasí, pracovní povinnosti a nestřídmá letní sexuální aktivita odradila některé z nás, aby si s námi přišli v červenci a srpnu zahrát přátelské zápasy (Jaký rozdíl- pan Váša se čile podílel na všem předchozím a přeci jen si našel čas zúčastnit se téměř všech prázdninových hokejů, čímž by mohl být vzorem pro nás pro všechny. Zejména borci, kteří dosud nenašli v této sezóně cestu na zimní stadiony by si z něj měli vzít příklad. Pánové Vrzal, Vazda, Fara a Hanus se neustále vymlouvají na pracovní vytížení, přitom po prohýřených nocích jsou z nich trosky neschopné zabloudit na led). Většinu prázdninových zápasů jsme hráli v prázdninovém tempu i sestavě, takže jsme jich také poprávu většinu prohráli. Hodně světlou výjimkou bylo jen vítězství 19-5 nad Tsunami.

Toliko shrnutí července a září.

Z poklidné atmosféry přátelských zápasů nás rychle probudil svižný a až překvapivě hokejový projev štěpánovických. Jejich počáteční tempo nevyhovalo zejména poprvé v sezóně příchozí suchdolské dvojici a protože byla válcována i druhá pětka, byl brzy stav 0-3. Navíc se jela proti nám penalta, kterou ale Roman skvěle chytil. Od stavu 0-3 se začal vývoj zápasu pomalu obracet, suchdolští nahrazovali nedostatky v bruslení extrémní šikovností s pukem a obě pětky předváděli pěkný kombinační hokej. Nejprve jsme postupně vyrovnali a pak i odskočili až na 5-3. Štěpánovice dokázali snížit na 5-4, ale jejich gól nás dostatečně nabudil k pozornosti a k pohlídání si výsledku. Sice to ještě několikrát zasmrdělo před naší bránou, ale bez větší gólovky.

Z naší strany i od Štěpánovic pěkný hokejový výkon. Snad poučeni svými nechutnostmi v minulé sezóně hráli Štěpánovice tentokrát ukázněně a bez větších prohřešků proti pravidlům.